Jedná se o restauraci s 22 místy, nacházející se jen několik minut pěší chůze od Václavského náměstí. Restaurace je založena na fúzi asijské kuchyně se skandinávskými prvky, což doslovně znamená hojné využívání vybraných ingrediencí skandinávské kuchyně, například řepy, kopru, kořenové zeleniny apod. Mnohem důležitější je však význam metaforický – skandinávská kuchyně přišla s konceptem dbajícím na využívání těch nejčerstvějších lokálních či farmářských produktů, což je v dnešní gastronomii nezbytným předpokladem pro dobytí michelinské hvězdy. A to je ambicí restaurace. Šéfkuchařem a autorem celého konceptu je mladý člověk se zkušenostmi z nejprestižnějších pražských restaurací. Restaurace sama již získala řadu ocenění a pochval od světových osobností a kritiků v oblasti gastronomie. Do projektu bylo zatím investováno 8.000.000 Kč, přičemž cca 6.500.000 stála rekonstrukce a vybavení. Restaurace je v provozu prvních osm měsíců a dosahuje tržeb v řádech statisíců měsíčně. Autor hledá investora, který pomůže jednak překlenout toto období startu společnosti a jednak získat michelinskou hvězdu, díky čemuž bude celý projekt posunut na naprosto jinou úroveň.